Nieuwe achtbaan Movie Park Studio Tour geopend

Movie Park GermanyVanaf vandaag, 23 juni 2021, kan je genieten van de nieuwste achtbaan in Movie Park Germany. De Movie Park Studio Tour is open! Deze multi dimensionale rollercoaster van Intamin neemt je in 2 minuten mee door een filmstudio. De 532 meter lange coaster kent een topsnelheid van 60 kilometer per uur. Er zijn 2 lanceringen en een 360-graden draaiplatform. Movie Park opende de achtbaan ter ere van haar 25ste verjaardag.

Over de attractie

Ben je groter dan 1,10 meter? Dan mag je mee! Eerst kom je langs een voorshow. Je wordt meegenomen langs 12 diverse filmsets en scènes van bekende blockbusters. Daarna neem je plaats in een van de drie treinen. In elke trein kunnen 12 mensen plaatsnemen. Tijdens de rit krijg je te maken met diverse special effects zoals muziek en rookeffecten. Je waant je onder andere in een rampenfilm. De family coaster staat op de plek van de voormalige Ice Age attractie. Deze 3800 vierkante meter grote hal stond sinds eind 2016 leeg. Alleen tijdens Halloween was spookhuis Wrong Turn erin gevestigd.

Video

Met dank aan Ride Review

Foto’s