Duinrell komt met eigen Duinrell Dates video

Logo DuinrellDuinrell heeft speciaal voor Valentijnsdag een parodie opgenomen van het populaire tv-programma First Dates. In de Duinrell Dates video gaan twee bekende mascottes van het vakantie- en attractiepark uit Wassenaar met elkaar op date in het zogenaamde Duinrell Dates restaurant. En dat levert liefdevolle en warme beelden op.

Feel good video

Met veel plezier heeft Duinrell de speciale Duinrell Dates video gemaakt. “We vinden het belangrijk om in deze bijzondere tijd het Duinrell-plezier bij de mensen thuis te brengen. Want ondanks dat onze attracties en het Tikibad al een tijdje gesloten zijn, is het nog steeds ons doel om een glimlach op het gezicht te toveren.”, aldus Cindy van Duinrell.

Winactie

Via de social media kanalen YouTube, Facebook en Instagram van Duinrell kunnen fans hun een eigen Duinrell-Date winnen. Het park verloot 14 x 2 vrijkaarten onder haar volgers én een speciale hoofdprijs: een weekendje weg naar het vakantiepark van Duinrell. De winactie loopt van 12 februari tot 14 februari 2021. De winnaars ontvangen op Valentijnsdag persoonlijk bericht.

Video

Foto’s