Slagharen organiseert Western Wish Fall

Logo SlagharenVanaf 9 oktober tot en met 8 november 2020 organiseert Attractie- & Vakantiepark Slagharen een nieuw herfstprogramma: Western Wish Fall. De levensgrote wensboom op het Fonteinplein staat daarbij centraal. Jong en oud kunnen hierin wensen ophangen. Om alle wensen en dromen te beschermen, wordt er nieuw straatentertainment ingeschakeld. Farmer Frank vertelt ontroerende en spannende verhalen over het Wilde Westen en het leven op de prairie. Daarbij wordt hij vergezeld door vogelverschrikkers.

Wens (online) indienen

Slagharen-directeur Dave Storm: „Na 15 jaar Miracle of Lights was het tijd voor iets nieuws. In deze bijzondere tijden, waarin het besef van de waarde van het samenzijn centraler staat dan ooit, heeft iedereen wel iets moois te wensen. Daarbij laten we graag wensen uitkomen en zo onze positieve bijdrage leveren”. Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald, die Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, een ontmoeting met een favoriete influencer of luchtballon varen. Vanaf vandaag, 18 september 2020, kan je alvast online je wens indienen via slagharen.com/westernwishfall

Programma Western Wish Fall

Vanaf 9 oktober tot en met 8 november 2020 wordt Slagharen tijdens de Western Wish Fall verrijkt met prachtige herfstkleuren, lampjes en wensen. Naast alle verhalen van Farmer Frank kan je deelnemen er aan leuke herfstactiviteiten. Denk aan een kindvriendelijke spookspeurtocht of een lampionnenoptocht. Uniek in de herfst: schaatsen op de ijsbaan in Winter Western Village. Naast deze extra activiteiten presenteert Slagharen tot twee keer per week tijdens de Wild West Nights. Geniet van heerlijke grillgerechten, fijne beats van een dj en diverse attracties die langer geopend blijven.

Western Wish Fall