Avonturenpark Hellendoorn gaat achtbaan Tornado opknappen

Avonturenpark HellendoornDe iconische gele achtbaan De Tornado van Avonturenpark Hellendoorn is bezig met zijn laatste ritjes. De in 1990 geopende achtbaan zal in zijn huidige vorm tot 26 oktober 2020 te bewonderen zijn. Fans van De Tornado kunnen nog tot 26 oktober 2020 genieten van de achtbaan in zijn huidige vorm. Vanaf 26 oktober 2020 sluit Avonturenpark Hellendoorn de deuren voor haar wintersluiting. Dan zal het grote metamorfoseproject opgestart worden. In seizoen 2021 gaat de populaire achtbaan open onder een nieuwe naam.

Grootse metamorfose

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn heeft gelukkig goed nieuws voor alle achtbaanfans: ,,Heel veel avonturiers hebben de afgelopen 30 jaar genoten van De Tornado. Een achtbaan waar vele kinderen hun eerste ‘over de kop ervaring’ hebben beleefd en die perfect aansluit bij onze doelgroep. We zullen De Tornado dan ook zeker niet uit ons park verwijderen. In plaats daarvan trakteren we de jarige achtbaan op een grootse metamorfose! 

Nieuwe trein

Een metamorfose die volgens Peul zal zorgen voor een unieke beleving. ,,We gaan nog niet alles verklappen, maar het grootste nieuws is dat er een nieuwe trein komt. We hebben 30 jaar met een trein met schouderbeugels gereden. Daar komt nu verandering in door de komst van een trein met heupbeugels! Dit gaat zorgen voor een totaal andere beleving. Net zo veilig, maar de rit zal intenser gaan voelen en wordt avontuurlijker dan ooit!