Julianatoren heropent op 21 mei 2020

JulianatorenJulianatoren in Apeldoorn heeft ook een openingsdatum bekendgemaakt. Na goed overleg met de gemeente en Veiligheidsregio Noord-en Oost-Gelderland, besloot Julianatoren om het pretpark gecontroleerd en gedoseerd open te stellen vanaf 21 mei tot 2 juni 2020. Het reguliere seizoen van Julianatoren loopt vervolgens vanaf 2 juni tot en met 31 oktober 2020. Dan is het park alle dagen geopend.

Stapsgewijs en gedoseerd

Omdat Julianatoren een maximum aantal bezoekers per dag mag ontvangen, vindt de openstelling van het pretpark plaats in 3 fases. Daarin werkt het park toe naar het maximale aantal bezoekers. Zo kunnen gasten en medewerkers wennen aan een nieuwe werkwijze. Waar nodig zet Juliana de laatste puntjes op de i gezet.

  1. Fase 1: alleen abonnementhouders
    Vanaf 21 tot 26 mei 2020 hebben alleen onze abonnementhouders toegang tot het pretpark. Al onze abonnementhouders krijgen een mail met uitleg hoe te reserveren.
  2. Fase 2: alleen abonnementhouders en mensen in het bezit van een Julianatorensite-ticket
    Vanaf 26 mei 2020 voegen wij de mensen die in het bezit zijn van een ticket, welke op onze site is aangeschaft, aan de groep abonnementhouders toe.
  3. Fase 3: iedereen in het bezit van een geldig toegangsbewijs
    De groep van fase 1 en 2 wordt uitgebreid met de groep mensen die ergens anders als op onze site een ticket hebben aangeschaft en de mensen in het bezit van een vrijkaart.

Reserveren noodzakelijk

Omdat Julianatoren een maximum aantal bezoekers per dag mag ontvangen, is het nodig dat iedereen online een reservering maakt. Dit geldt ook voor abonnees. Je kunt bij je reservering een keuze maken uit twee dagdelen: ochtend (8:00 tot 12:30 uur) en middag (13:30 uur tot sluitingstijd). In het uur dat het park gesloten is, verricht Julianatoren extra hygiënewerkzaamheden. Ook kunnen medewerkers even pauzeren.

Veiligheid en hygiëne

Julianatoren doet er naar eigen zeggen alles aan om het bezoek aan het park op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen zij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. De capaciteit in de attracties zal aangepast worden. Sommige paden zijn eenrichtingswegen geworden. Julianatoren voert ook extra hygiënemaatregelen door.

Kom met eigen vervoer

Het park verzoekt iedereen om met een eigen vervoermiddel naar Julianatoren te komen. Op deze manier heeft het pretpark er het volste vertrouwen in om bezoekers en medewerkers op een veilige en verantwoorde manier te ontvangen.

One thought on “Julianatoren heropent op 21 mei 2020

Comments are closed.