Op 25 mei 2020 gaat Heide Park weer open

Logo Heide Park60 dagen na de oorspronkelijke openingsdatum, gaat Heide Park, weer open. Dat meldt het Duitse pretpark, gelegen nabij Soltau, op haar website. Heide Park is vanaf 25 mei tot en met 1 november 2020 bijna dagelijks geopend. Bezoekers moeten vooraf een datumgebonden ticket aanschaffen via de website van het attractiepark. Kaartverkoop aan de kassa is niet mogelijk. Ook heeft Heide Park extra maatregelen getroffen zoals dispensers met desinfectie en de mogelijkheid om overal contactloos te betalen. Zelfs in het hotel en op het vakantiepark. Alle aanvullende informatie vind je op de website van het park.

Online ticket met datum

We zijn goed voorbereid en hebben ons optimaal aan de situatie aangepast. De opening van Heide Park is onderhevig aan voorwaarden. Om het risico op besmetting zoklein mogelijk te houden, hebben we maatregelen genomen. Sommige maatregelen zijn door de overheid zijn voorgeschreven. Zoals het dragen van een mondkapje in de attracties, wachtruimtes en winkels. Ook geldt de regel: 1,5 meter afstand houden tot elkaar. Daarom hebben we ook de bezoekerscapaciteit aangepast. Elke gast heeft een online ticket met datum nodig.” zegt directeur Sabrina de Carvalho. “We zijn nu optimistisch over het nieuwe seizoen en kijken uit naar veel tevreden gasten. Een bezoek aan een pretpark tijdens deze tijden zal zeker anders zijn dan normaal. We vragen onze bezoekers vriendelijk om kennis te nemen van onze voorwaarden via de website van ons park, voordat ze Heide Park bezoeken.