Het avontuur gaat veilig door bij Slagharen

Logo SlagharenAttractie- & Vakantiepark Slagharen gaat op zaterdag 30 mei 2020, tijdens het Pinksterweekend, weer open. Het vakantiepark opent een dag eerder, namelijk 29 mei 2020. Extra bijzonder: in het openingsweekend viert het park haar verjaardag. Slagharen opende namelijk tijdens Pinksteren 1963. “Wij staan te popelen om onze eerste gasten weer te mogen verwelkomen voor nieuwe Wild-West avonturen.” aldus directeur Dave Storm.

Protocol

Om veilig open te kunnen, maakt Slagharen gebruik van het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol is opgesteld door brancheverenigingen Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. De gemeente Hardenberg en de veiligheidsregio IJssellanden hebben hierop akkoord gegeven. Het protocol schrijft bijvoorbeeld voor dat zowel daggasten als gasten van het vakantiepark hun bezoek vooraf moeten reserveren via de website van Slagharen. Andere garanties die het protocol geeft zijn:

  1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
  2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie;
  3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

92 voetbalvelden

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is zeer ruim opgezet: het park is  62,7 hectare groot. Ongeveer 92 voetbalvelden. Om social distancing te faciliteren, start het park de eerste periode met 30% van de maximale parkcapaciteit. Medewerkers krijgen extra training en er is duidelijke informatie beschikbaar voor bezoekers. Uiteraard vergt het ook aanpassingsvermogen voor medewerkers en gasten, maar Slagharen is ervan overtuigd dat ze hier samen met de gasten in slagen. Voor meer informatie, ga naar www.slagharen.com/veiligsamenuit