Dave Storm nieuwe directeur Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Logo SlagharenAttractie- en Vakantiepark Slagharen heeft per 2 september 2019 een nieuwe directeur: Dave Storm. De 39-jarige Storm is blij met zijn benoeming: “Ik kijk er naar uit om onderdeel te zijn van het team van het attractie- & vakantiepark, gezamenlijk verder uit te bouwen en het park op professionele wijze naar de volgende fase te brengen.” Storm werkte als algemeen directeur bij Hotel & Congrescentrum Mennorode. In de jaren daarvoor was hij general manager bij onder andere Sandton hotels en Libéma attractie- & vakantieparken. Ook was hij werkzaam bij Carlton hotels, Landal Greenparks en Center Parcs.

Schat aan ervaring

Storm volgt Wouter Pops op. Pops begon in januari 2019 en vertrok in mei 2019 als directeur van het Overijsselse pretpark. Voor Pops zwaaide Wouter Dekkers de scepter over Slagharen. Dekkers was directeur van eind 2014 tot begin 2019. Dekkers was nauw betrokken bij het sollicitatieproces voor Storm. Dekkers: “Dave is energiek en heeft een schat aan ervaring in de gastvrijheidssector, wat zeer van pas komt in zijn nieuwe rol als algemeen directeur van het leukste attractie- & vakantiepark van Nederland. Het park is volop in beweging en Storms deskundigheid, hands-on mentaliteit en resultaatgerichte aanpak zijn daarbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de juiste man op de juiste plaats is en kijk uit naar onze samenwerking!

Dave Storm