Paw Patrol Adventure Bay geopend in Movie Park Germany

Movie Park Germany22 mei 2019 was het zo ver: toen opende de Paw Patrol Adventure Bay in Movie Park Germany. Dit kindergedeelte staat voornamelijk in het teken van de televisieserie Paw Patrol. De figuren uit Paw Patrol liepen al een tijdje rond in Movie Park, maar vanaf vandaag hebben ze een eigen themagebied. Voor de bouw van Adventure Bay gebruikte Movie Park Germany 315 liter verf, 12.000 kilo staal, 86.000 kilo zand en 294 kubieke meter beton. Het gebied heeft een oppervlakte van 1800 vierkante meter. Decoraties zijn geleverd door het Spaanse Rocas & Design. Dit bedrijf verzorgde ook de aankleding van simulator The Lost Temple.

Wat er te doen is in Adventure Bay

Het nieuwe themagebied is HONDerd procent geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Er zijn verschillende attracties, waaronder een convoy ride van Zamperla. Op dit truckparcours kunnen kinderen met hun ouders een ritje maken met de puppy’s van Paw Patrol. Daarnaast is er een kinderspeelplaats met actieve elementen. Je kan er van de glijbaan, schommelen of klimmen. De bestaande attractie Swiper’s Sweeper, voorheen in Dora-thema, is verplaatst naar het nieuwe gebied. De ride heeft nu de naam Zuma’s Zoomer. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers met de figuren van PAW Patrol op de foto. Daarvoor werd het bekende commandocentrum uit de Nickelodeon-serie nagebouwd. De iconische toren is 15 meter hoog. De bijbehorende glijbaan dient helaas slechts ter decoratie.