Karma en Fun World officieel geopend in Walibi Belgium

Walibi BelgiumVandaag, 25 mei 2019, opende Walibi Belgium op feestelijke wijze 2 nieuwe ‘Worlds of Walibi’: Karma World en Fun World. De hoogtepunten op het programma waren ongetwijfeld de familiale attracties Popcorn Revenge en Fun Pilot. Walibi Belgium luidde samen journalisten en partners de officiële opening van zijn nieuwigheden in. De gasten werden uitgenodigd voor een exclusieve reis door het kleurrijke Fun World en het op India geïnspireerde Karma World. Met deze nieuwigheden versterkt Walibi Belgium het familieaanbod. Popcorn Revenge beoogt een breed, familiaal publiek. Fun Pilot belooft de jongste bezoekers te verrassen. Beide attracties zijn bovendien volledig ingebed in vernieuwde zones.

Tegen 2023 zal Walibi er helemaal anders uitzien

Voor deze nieuwigheden telde Walibi Belgium maar liefst 17 miljoen euro neer. Deze nieuwigheden kaderen in het grote vernieuwingsplan dat het pretpark tegen 2023 voor 75% zal transformeren. Walibi lanceerde dit overkoepelend project met de opening van Exotic World, family funcoaster Tiki-Waka en avonturenparcours Tiki-Trail in 2018. Ook Aqualibi, het subtropisch waterpark, kreeg in 2018 een nieuwe Caraïbische inkleding en een extra zone op kindermaat: Kiddie Bay. Het steeds uitgebreidere aanbod is voornamelijk gericht op een familie publiek met (kleine) kinderen. Zonder daarbij de ware thrillseekers over het hoofd te zien. Het investeringsplan zal bovendien voor bijkomende banen zorgen. Tegen 2023 verwacht Walibi Belgium 60 extra medewerkers voor voltijd aan te nemen. In vergelijking met de start van het investeringsplan, stelt dit een stijging met 20% voor.

Foto’s