Directeur Wouter Dekkers verlaat Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Logo SlagharenAttractie- & Vakantiepark Slagharen heeft een nieuwe directeur: Wouter Pops. Wouter Dekkers, directeur sinds 2014, verlaat het Overijsselse pretpark. Hij wordt de nieuwe directeur van Tropical Islands, een groot waterparadijs in de buurt van Berlijn. Tropical Islands werd in december 2018 aangekocht door Parques Reunidos. Parques Reunidos is ook de eigenaar van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. 

Sinds 2000

Wouter Dekkers is al sinds 2000 werkzaam in de pretparkbranche. Tussen 2000 en 2005 werkte hij bij Six Flags, het tegenwoordige Walibi Holland. Tussen 2005 en 2014 zwaaide Dekkers als directeur de scepter over Movie Park Germany. Vanaf 2014 tot en met begin 2019 werkte hij als directeur bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Sinds zijn start in 2014 drukte Dekkers zijn stempel op het park. Tijdens zijn directeurschap verrees bijvoorbeeld het waterpark Aque Mexicana. Ook openden er 91 nieuwe vakantiehuisjes en kreeg het pretpark een nieuw entreegebied. Als topstuk opende in 2017 de lanceerachtbaan Gold Rush.

Wouter Dekkers
Wouter Dekkers

Sinds 2003

Wouter Pops werkt sinds 2003 bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hij vervulde sindsdien meerdere managementfuncties binnen de organisatie. Sinds 2016 is Pops als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor het park. “Ik verheug mij er nu op en het is een grote eer om het stokje van naamgenoot Wouter Dekkers over te nemen.’’ zegt Pops vol trots. In de afgelopen jaren heeft Pops al met de bevlogen Dekkers mogen samenwerken. Pops neemt nu de leiding over de lopende projecten:  het realiseren van een tunnel en het (her)openen van 12 horeca- en retaillocaties voor het seizoen 2019.

Wouter Pops
Wouter Pops