Attractiepark Toverland trekt recordaantal bezoekers in 2018

Logo ToverlandAttractiepark Toverland ontving in 2018 een recordaantal bezoekers: 812.000. Dit is een stijging van maar liefst 19% ten opzichte van het bezoekaantal van 2017. De forse groei is te danken aan de miljoenenuitbreiding die Toverland in 2018 realiseerde. Het attractiepark opende in juli het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Hiermee werd Toverland in één klap anderhalf keer zo groot. “Met de realisatie van Port Laguna en Avalon hebben we laten zien tot welke grootse prestaties we in staat zijn”, vertelt Caroline Kortooms, algemeen directeur. 

1 miljoen bezoekers

In 2018 mocht Toverland bovendien 9 internationale awards ontvangen. Waaronder de European Star Award voor Beste Attractiepark met minder dan 1 miljoen bezoekers. Ook de nieuwe wing coaster Fēnix, een spectaculaire achtbaan die drie keer over de kop gaat, viel meermaals in de prijzen. Het meest trots is Kortooms op de medewerkers van Toverland: “We worden door onze gasten gewaardeerd met een 9, een prachtig cijfer.” De ambitie van Toverland is om in de komende jaren de magische grens van 1 miljoen bezoekers te doorbreken. Het attractiepark wil hiervoor de verblijfsduur verlengen door nieuwe uitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort. De toekomst is er één vol magie.

Vuurwerk Toverland