Elke dag sneeuw tijdens de Magische Winterweken in Toverland

Logo ToverlandToverland is deze kerstvakantie extra sfeervol tijdens de Magische Winterweken. Speciaal voor dit evenement is het attractiepark versierd met talloze dennenbomen, kerstballen en lampjes. Bezoekers genieten van winters entertainment en de nieuwe goochelshow A Magical Dream. Naast de overdekte themagebieden Land van Toos en Wunderwald, is ook het buitengebied Ithaka met de houten achtbaan Troy geopend. In Ithaka is echte sneeuw elke dag gegarandeerd. De Magische Winterweken vinden plaats van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019.

Nieuwe show: A Magical Dream

In de nieuwe show A Magical Dream, met de awardwinnende goochelaar Peter Eggink in de hoofdrol, transformeert een jonge goochelaar naar zijn oudere zelf en ontdekt hij zijn ware magie. Eerder riep Toverland jongens op om auditie te doen voor de rol van jonge goochelaar. Uit ruim 30 reacties zijn 8 jongens uit het hele land geselecteerd om in de huid van de jonge Peter Eggink te kruipen. De première van de show is op zaterdag 22 december 2018 en de show is de gehele kerstvakantie 3 keer per dag te zien.

Echte sneeuw

In Ithaka ligt er elke dag een portie verse sneeuw. “Tijdens de Magische Winterweken willen we een ultieme kerstervaring voor onze bezoekers creëren.” vertelt Luke Verhoeven, productieleider Entertainment. “Hierbij mag sneeuw natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat we dagelijks 600 kilo sneeuw maken, waarmee we themagebied Ithaka omtoveren tot een echt sneeuwlandschap.” In Ithaka is tevens een groot wintervuur te vinden, waar bezoekers zich onder het genot van livemuziek kunnen opwarmen en marshmallows kunnen roosteren