Tikibad in Duinrell krijgt uitbreiding in 2019

Logo DuinrellNa de bouw van de coneglijbaan Triton en het kindergedeelte in 2017, breidt het Tikibad in 2019 uit naar buiten. Na de bouw van het eerste buitenbad, 50 jaar geleden, is het komend jaar tijd voor een compleet nieuw buitengebied. Duinrell bouwt daarom een verwarmd buitenbad. Er komen nieuwe glijbanen: een family racer en een halfopen glijbaan. Ook wordt en een waterspeeltuin met 4 kinderglijbanen gebouwd. Door deze uitbreiding biedt het Tikibad vanaf juli 2019 nog meer waterpret voor de hele familie. Zowel binnen als buiten.

Vakantiepark

Naast de uitbreiding van het Tikibad, werkt Duinrell ook door aan de vernieuwing en uitbreiding van het vakantiepark. In mei 2019 worden 8 nieuwe 5-persoons lodgetenten in gebruik genomen. Vanaf juni 2019 zijn er 8 nieuwe, luxe verblijfsaccommodaties beschikbaar. Deze ruime en luxe premium plus Duingalows hebben een verdieping en beschikken over een sauna. Tenslotte kunnen vakantiegasten vanaf september 2019 overnachten in het luxe familiehuis oranjerie. Vroeger diende dit bijzondere gebouw als theeschenkerij, maar vanaf 2019 biedt deze luxe groepsaccommodatie plaats aan 24 personen.

La Place restaurant

Horecaketen La Place is al meer dan 10 jaar gevestigd op Duinrell. Vanaf april 2019 openen zij hun vernieuwde restaurant in Duinrell Plaza. Het selfservice restaurant van La Place wordt in een nieuw jasje gestoken en krijgt een vernieuwd assortiment. Het restaurant wordt ruimtelijker opgezet. Er komt een centraal marktplein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid. Ook wordt er een nieuw pizza-afhaalrestaurant gebouwd en wordt de take away in Duinrell Plaza verbouwd.