Plopsaland de Panne gaat boomstamattractie voor 5 miljoen verbouwen

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne gaat de attractie Boomstammetjes een grondige make-over geven. Het huidige kasteelthema moet plaatsmaken voor een dinosaurusthema, compleet met vulkaan, bewegende dino’s en lavastromen. De boomstamattractie uit 1989 is nu nog in Samson en Gert stijl te zien. Komende winter komt daar dus verandering in. “De Boomstammetjes, een attractie die nog uit de tijd van het Meli Park dateert, heeft nood aan een grondige opfrissingsbeurt.”, zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “We vinden het belangrijk om voortdurend te blijven investeren, ook in de bestaande zones, zodat deze mooi en up-to-date blijven.”, voegt CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof hieraan toe. De werkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan. Een deel van de decoraties is al afgebroken. De attractie heropent naar verwachting weer in juni 2019.

Dino Splash