Halloween 2018 in Europa Park: dit staat je te wachten

Europa Park logoOok in Europa Park is de Halloweenperiode aangebroken. Tussen 22 september en 4 november 2018 kun je hier genieten van Halloween. Alleen al vanwege de prachtige decoraties wil je hier tijdens Halloween naartoe! Want in Duitslands grootste attractiepark is een deken van meer dan 180.000 pompoen is neergedaald. Tegelijkertijd dragen 3.000 balen stro, 15.000 chrysanten, 6.000 maïsplanten, spinnenwebben en een spookachtige verlichting bij aan een bijzonder ‘spooky’ sfeertje. Behalve de Halloweenparade en de shows stralen ook meerdere attracties Halloweensfeer uit. De dapperste bezoekers kunnen zichzelf verliezen in een postapocalyptische wereld. Want van 26 september tot 3 november 2018 vinden de Horror Nights – Traumatica plaats. Voor wie na alle attracties zin heeft in een drankje en enge actie is de Vampire’s Club de perfecte locatie. Meer weten? Kijk op de website van Europa Park!