Liseberg viert Halloween 2018 met Circus Bisarr

Logo LisebergHet Zweedse pretpark Liseberg laat Halloween 2018 niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Het is hier Halloween van 12 tot 14 oktober, 19 tot 21 oktober, 26 tot 31 en van 1 tot 4 november 2018. Nieuw dit jaar is een scarezone genaamd Circus Bisarr. Hier kom je in aanraking met enge clowns, donkere humor en horror. Daarnaast komen er zombies naar Liseberg. Ook nieuw dit jaar is de horrorattractie Shocker, speciaal voor de jongere bezoekers genaamd. Hier ontdek je op veilige afstand skeletten en monsters. Is Halloween jou te eng? Er zijn nog meer dan genoeg familievriendelijke zones vol herfstplezier. “De bezoekers kunnen zelf kiezen welke zones ze bezoeken en hoe eng het mag worden,” vertelt Lotta Carlsbogård, hoofd Creative Development bij Liseberg. “Maar iedereen zal een geweldige Halloweenervaring krijgen!