Halloween 2018 in Toverland wordt grootser dan ooit

Logo ToverlandAttractiepark Toverland presenteert op 6 avonden in oktober 2018 de populaire Halloween Nights. Met 3 nieuwe scarezones en meer karakters dan ooit wordt dit de spannendste editie tot nu toe. Tijdens de Halloween Days in de herfstvakantie vinden er tevens extra Halloweenactiviteiten voor kinderen plaats.

Halloween Nights

Tijdens de Halloween Nights worden bezoekers de stuipen op het lijf gejaagd in de 5 scare zones, 2 spookhuizen en een doolhof. 3 scarezones zijn nieuw. In Morgana’s Frozen Souls is de hoofdrol weggelegd voor ijsheks Morgana, die met haar ijskoude magie over Avalon wil heersen. Clowns zetten de boel op stelten in Cirque en in Shadows Of The Sea dolen angstaanjagende zeewezens rond. Er worden maar liefst 80karakters ingezet! De avonden wordt afgetrapt met een grote Halloweenparade.

Halloween Days

Het overdekte themagebied Land van Toos staat tijdens de herfstvakantie in het teken van Happy Halloween. Fladderende spoken, griezelige heksen en spannende pompoenen hebben hun intrek genomen in het themagebied. Daarnaast kunnen jonge bezoekers genieten van een speciale Halloweenshow en een heus griezeldoolhof.

Praktische informatie

De Halloween Nights vinden plaats op 13, 17, 18, 19, 20 en 27 oktober 2018. De spookhuizen Screaming Swamp en Villa Phobia zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige Halloweenactiviteiten starten om 19.00 uur. Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur. Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: zodra het licht van deze staf ontstoken wordt, druipen de griezels vanzelf af. De Halloween Days zijn dagelijks van 13 tot en met 28 oktober 2018.