Toverland zoekt items die Fenixblauw geverfd mogen worden

Logo ToverlandToverland heeft goed nieuws voor personen die liefhebber zijn van de blauwe kleur van de nieuwe achtbaan Fēnix. Het attractiepark stuurt binnenkort een verfteam op pad om de meest originele items van deze opvallende Fēnixblauwe kleur te voorzien. Items kunnen nu opgegeven worden via de website van Toverland. Via toverland.com/fenixblauw kunnen geïnteresseerden opgeven wat zij graag Fēnixblauw geverfd willen hebben. Opgeven is mogelijk tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

Over Fenix

Fēnix is de allereerste wing coaster van de Benelux. Bij dit type achtbaan hangen de karretjes naast de track, waardoor er een unieke vliegervaring gecreëerd wordt. Fēnix is veertig meter hoog, 813 meter lang en heeft een topsnelheid van 95 km/u. Tijdens de rit gaan inzittenden maar liefst drie keer over de kop. De achtbaantrein is gethematiseerd als een vuurvogel: de blauwe achtbaantrack symboliseert de lucht waar Fēnix doorheen vliegt.

Voordelig naar Toverland met het Siësta-ticket

Toverland is tot en met vrijdag 17 augustus 2018 extra voordelig te bezoeken met het Siësta-ticket. Hiermee kan het attractiepark m.u.v. woensdag 15 augustus tussen 15.00 – 19.00 uur bezocht worden voor € 17,50 per persoon. Tijdens de Midzomeravonden op woensdag 15, 22 augustus en zaterdag 18 augustus 2018 is Toverland geopend tot 23.00 uur en zijn er vanaf 19.00 uur voordelige avondtickets verkrijgbaar. Meer informatie is te vinden via toverland.com/siesta.

Over Toverland

Attractiepark Toverland heeft 35 attracties in 6 themagebieden, waaronder Troy: de snelste, langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux. Toverland is gelegen in het Noord-Limburgse Sevenum, op 20 minuten rijden van Eindhoven. Jaarlijks genieten zo’n 700.000 bezoekers van een onbezorgd dagje uit in het door Zoover bekroonde familiebedrijf. Onlangs opende Toverland het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. Hierdoor werd het park anderhalf keer zo groot.