In oktober 2018 viert Avonturenpark Hellendoorn weer Heksendoorn en Screams

Over slechts 2 maanden staan de donkere dagen voor de deur. Dan is het tijd voor Halloween! Avonturenpark Hellendoorn organiseert al sinds 2000 Heksendoorn: het spannende familie-evenement in Halloweensfeer. In 2018 start Heksendoorn op 6 oktober en het duurt tot en met 28 oktober. Het park wordt dan overgenomen door heksen en vrolijke vogeverschrikkers. In het donker zijn de attracties zijn nog spannender. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems. Tevens zijn er spannende activiteiten voor jong en oud. De allerkleinsten hoeven niet bang te zijn, dankzij een speciale toverstaf kunnen zij spanning makkelijk op afstand houden.

Heksendoorn Avonden

Tijdens Heksendoorn heeft Opperheks Odelia het voor het zeggen in Avonturenpark Hellendoorn. De hele familie kan genieten van haar magische, spannende maar vooral gezellige wereld met nieuwe shows en attracties. Zo hebben Kareltje en Jasmijn samen met Odelia een speciale theatershow. Ook is er een doolhof en een magic show met illusionisme in de Discovery Club. Houd je van een beetje griezelen? Dan kun je lekker griezelen tijdens de Heksendoorn avonden op 20 en 27 oktober. Op deze avonden wordt het allemaal net een beetje spannender. Alle bekende attracties zijn open, er lopen vanaf 18.00 uur griezels door het park en er is een tweede spookhuis geopend. De Heksendoorn avonden duren tot 20.00 uur en worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur.

Screams!

Kan het je niet eng genoeg zijn? Kom dan naar Screams! Hét horror evenement van het oosten. Dit jaar alweer voor de 3e keer en nu met 2 avonden! Zombies, horrorclowns en andere monsters nemen op 19 en 26 oktober 2018 Avonturenpark Hellendoorn over. Er zijn 7 scarezones, 3 spookhuizen waaronder het nieuwe Dark Forest en ca. 150 scareactors! Iedereen vanaf 12 jaar kan van 19:00 uur tot 23:00 uur proberen niet te gillen van de schrik. Houd jij het hoofd koel? Meer informatie over dit evenement vind je op de website van Avonturenpark Hellendoorn.