Attractie- en Vakantiepark Slagharen opent najaar 2018 een adventure trail

Logo SlagharenIn het najaar van 2018 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen een adventure trail: ‘Black Hill Ranger Path’. Het parcours bestaat uit 3 niveaus waarop naar hartenlust geklommen en geklauterd kan worden, door avonturiers die het park voor een dagje bezoeken of er hun vakantie vieren.

Opening najaar 2018

Slagharen opent naar verwachting in het najaar de noviteit genaamd ‘Black Hill Ranger Path’. Het verhaal achter deze adventure trail, is gebaseerd op John Wallace Crawford. Dit isen echte avonturier, geboren in Ierland. Op 14-jarige leeftijd verhuisde John met zijn ouders naar Amerika. John Wallace was de commandant van de groep Black Hill Rangers die emigranten over gevaarlijke canyons en onbegaanbare paden begeleidde. Zo hielp hij ze jaren lang om langs de gevaarlijke routes de overkant te bereiken. ‘Tijdens de avontuurlijke tocht door het ‘Black Hill Ranger Path’ overbruggen de avonturiers in Slagharen diverse obstakels, waarbij ze door de Slagharenrangers in een harnasje worden geholpen om zo de overkant veilig te bereiken.‘ verklaart algemeen directeur Wouter Dekkers.

Begonnen met de bouw

In de zomer van 2018 wordt begonnen met de bouw van het Black Hill Ranger Path. Het is een zeer diverse parcours, bestaande uit 4 verschillende onderdelen. Waarbij men bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, uniek in de Benelux. De gasten vliegen in ruim 30 seconden tijd naar beneden. Voor de klimliefhebbers is er een 8 meter hoge klimwand. Er zijn ook diverse boulders waarop geklommen en geklauterd kan worden. Vanaf het najaar van 2018 kunnen de avonturiers het pad in Slagharen beleven.

Slagharen investeert

In de afgelopen jaren is Attractie & Vakantiepark Slagharen uitgegroeid tot een modern gethematiseerd Wild West attractiepark. Er is geïnvesteerd in nieuwe accommodaties, een nieuw waterpark, entertainment, nieuwe ingang, parkeerplaats en attracties. Waaronder vorig jaar nog de nieuwe triple launch coaster Gold Rush. Dit is nog niet alles, investeringen worden gecontinueerd. Met als doel: de gasten een ultiem dagje uit te laten beleven of een onvergetelijke vakantie geven. De bouw van het klimparadijs Black Hill Ranger Path is een onderdeel van deze visie. Volg de ontwikkelingen op de voet via www.slagharen.com/blackhill