Avonturenpark Hellendoorn opent nieuwe attractie: Bella’s Swing Paleis

Avonturenpark HellendoornOp zaterdag 28 april 2018 opent in Avonturenpark Hellendoorn een nieuwe attractie: Bella’s Swing Paleis. Het is een attractie voor de allerkleinsten. Kinderen kunnen hier dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. De parkmascottes Baba en Bella dansen regelmatig mee met de kinderen. Dankzij de lichteffecten en mooie aankleding is het in Bella’s Swing Paleis de hele dag een feestje!

Dreumesland

Dreumesland is een speciaal gebied in Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Met de komst van Bella’s Swingpaleis kunnen de kleintjes zich in dit minipretpark zelfstandig vermaken met maar liefst acht attracties. In het Swingpaleis kan niemand stil blijven zitten en dat hoeft ook niet! Baba en Bella zijn vaak te vinden in deze interactieve kinderdisco en leren de kinderen hun coolste moves. In 2016 openden Baba en Bella hun ‘Berenboom’ op feestelijke wijze in Dreumesland. De hoogste tijd dus om een volgend feestje te vieren.

8 attracties

Met de komst van Bella’s Swing Paleis breidt het attractieaanbod in Dreumesland uit naar 8 attracties. René Peul van Avonturenpark Hellendoorn vertelt meer over de keuze van de uitbreiding: ,,Vorig jaar hebben we met Het DrakenNest een grote attractie geopend voor onze hoofddoelgroep. Een attractie die erg populair is gebleken onder kinderen én ouders. Het DrakenNest hanteert een minimale lengte van 120 cm en is dus niet toegankelijk voor kleine(re) avonturiers. Dit jaar zijn de kleintjes weer aan de beurt. Dreumesland wordt alsmaar populairder en verdient een nieuwe attractie!” 

Bellas Swing Paleis Hellendoorn