Achtbaan Tweestryd opent 29 maart 2018 in Wildlands

Logo WildlandsWildlands opent haar eerste achtbaan Tweestryd op donderdag 29 maart 2018. Vanaf volgende week kunnen snelheidsduivels tijdens openingstijden tegen elkaar strijden tijdens een sensationele rit door de oude mijn in Serenga. Tweestryd is namelijk een family duel coaster. Daarbij race je in 2 banen naast elkaar. Abonnementhouders van Wildlands mogen als eerste kennismaken met Tweestryd. Dit kan op Goede Vrijdag: dan opent het park 4 dagen lang een uur eerder voor abonnementhouders. Vooraf aanmelden is wel vereist via: www.wildlands.nl/aanmeldentweestryd. Tweestryd ligt in Serenga. Deze wereld staat in het teken van zorgen voor de natuur. De verhaallijn rondom de attractie past dan ook bij dit thema. De naam Tweestryd symboliseert de enorme strijd die de lokale bevolking van Serenga ruim 40 jaar geleden voerde met de mijnbouwgigant om de mijn te sluiten. De oude mijn is inmiddels omgebouwd tot een attractie.