Knipdag voor Stichting Haarwensen in Julianatoren

JulianatorenStichting Haarwensen organiseert, in samenwerking met Stichting Lach voor een Dag, een speciale knipdag in de Julianatoren. Tijdens deze 15-de knipdag kunnen donoren hun haren, met een minimale kniplengte van 30 centimeter, afstaan om daar prachtige pruiken van te maken. Deze pruiken worden gratis geschonken aan kinderen met kanker waarvan de ouders de financiële middelen niet hebben om zelf een pruik te kopen. Een team van vrijwilligers bestaande uit professionele kappers en visagisten zorgen voor een korte moderne frisse coupe voor de donoren.

Stichtingen Haarwensen en Lach voor een Dag

De Stichting Haarwensen is in 2007 opgericht en heeft als doelstelling om alle kinderen tot en met 18 jaar, die door een medische behandeling of andere vorm van alopecia hun haar verliezen, te voorzien van een gratis pruik. Op dit moment mochten zij 1068 kinderen verblijden. Met deze speciale knipdag hopen zij nog meer gratis pruiken te kunnen maken. Al vele honderden compleet verzorgde wensdagen mocht Stichting Lach voor een Dag verzorgen voor zieke kinderen. Van rijden in een limousine, een hele dag genieten in een pretpark tot aan een ontmoeting met je favoriete sprookjesfiguur. Niets is hen te gek. Speciaal voor de knipdag bij de Julianatoren heeft deze stichting, opgericht door Van Hoorne Entertainment, geregeld dat Rapunzel, bekend van haar lange vlecht, ook op deze bijzondere knipdag aanwezig is