Opening Raccoon Village in Slagharen

Logo SlagharenAttractie- & Vakantiepark Slagharen heeft 2 juni 2017 op feestelijke wijze Raccoon Village geopend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de bouw van 63 Raccoon Lodges op het voormalige evenemententerrein. Met de volledige uitbreiding is een investering van ongeveer 8 miljoen euro gemoeid. Vanochtend heeft directeur Wouter Dekkers samen met projectleider John Arkes, een grote boomstam doorgezaagd die de weg tot Raccoon Village officieel heeft vrijgemaakt. Vervolgens heeft de familie Streicher uit Steinhagen, Duitsland de sleutel van de eerste Raccoon Lodge uit handen van parkmascottes Randy & Rosie ontvangen.

Raccoon Village

De Raccoon Lodges in Raccoon Village zijn geschikt voor maximaal 6 volwassenen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één bedstede. De rustig gelegen lodges geïnspireerd op het thema American Indian beschikken over boxspringbedden, moderne keuken inclusief vaatwasser en een aparte douche-/toiletmogelijkheid. Wouter Dekkers is zeer trots op het eindresultaat van Raccoon Village. “Wij hebben dit seizoen aan een recordaantal projecten gewerkt met een totale investering van 14 miljoen euro. Raccoon Village is een grote mijlpaal, waarbij we 63 luxe lodges hebben ontwikkeld die goed inspelen op de veranderende vraag van onze gasten. We hebben naast de accommodatie bijvoorbeeld een kleine berging geplaatst waar (elektrische) fietsen veilig kunnen worden gestald.” In de komende maanden wordt het totaal aantal Raccoon Lodges uitgebreid tot 91. Ook worden er faciliteiten op het vakantiepark toegevoegd, zoals speeltoestellen en sportfaciliteiten. Liefhebbers kunnen bijvoorbeeld tennissen, volleyballen en een potje jeu de boules spelen. Tot slot worden alle Raccoon Lodges binnenkort voorzien met een wifi-netwerk.