Walibi Belgium verwijdert kinderachtbaan La Coccinelle

Walibi BelgiumWalibi Belgium staat op het punt om bekend te maken dat seizoen 2017 het laatste jaar voor haar kinderachtbaan ‘La Coccinelle’ gaat worden. Volgens Pretparken.be kondigt het park vandaag een aantal nieuwigheden voor de komende jaren aan. September 2017 zal de achtbaan voor het laatst in werking zijn. Vanaf Pasen 2018 zou op de locatie een nieuwe attractie moeten openen.

Directeur Jean Christophe Parent gaf onlangs in een interview al aan dat 70% van het park de komende jaren op de schop gaat om een geheel nieuwe beleving voor gasten te creeeren. Hiermee is een totale investering van de rond de 100 miljoen euro gemoeid. Bekend is al dat Aqualibi met ruim 650 vierkante meter gaat uitbreiden. De komende paar jaar zouden er twee tot drie nieuwe attracties komen.