Audities voor Halloween Fright Nights 2017 Walibi Holland schrikbarend snel vol

Halloween Fright NightsMensen die altijd al eens voor griezel wilden spelen kunnen dat helaas dit jaar niet meer in Walibi Holland doen. Het pretpark heeft namelijk alle audities voor scare actor al vol zitten. Op 19 april 2017 maakte het pretpark op haar Facebookpagina bekend dat het inschrijven voor de audities geopend was. Mensen die als scare actor op de Halloween Fright Nights 2017 wilden fungeren waren er schrikbarend snel bij. In nagenoeg 2 dagen waren alle beschikbare plaatsen al vergeven, zo liet het park op Facebook weten. Het park maakte kenbaar dat ze nog wel op zoek zijn naar andere krachten tijdens de Halloween Fright Nights 2017

Auditie doen voor de Halloween Fright Nights 2017

Mensen die wel konden inschrijven voor de audities hebben geluk. Wat heb je eigenlijk nodig om scare actor te worden? Acteerervaring is niet noodzakelijk. Het pretpark selecteert naar eigen zeggen op enthousiasme, samenwerking, acteertalent, inzet en engheid. Als je door de audities heen komt, moet je geen monsterlijk salaris verwachten. Als scare actor ontvang je namelijk een beperkte vergoeding voor je griezeldiensten. De audities voor de Halloween Fright Nights 2017 vinden plaats op 6, 7, 12, 13 en 14 mei 2017. Dat gebeurt in het evenementencentrum van Walibi Holland. Meedoen aan de Halloween Fright Nights 2017 is niet geschikt voor zwangere vrouwen, personen met hartklachten, epilepsie of claustrofobie en mensen die niet tegen bloed of make-up kunnen. Voorwaarde is ook dat deelnemers op 7 oktober 2017 18 jaar of ouder zijn.