Brand in de Efteling

Efteling logoDe Efteling was op zaterdagochtend 28 januari 2017 het toneel van een brandje. Er raakte niemand gewond. 3 kerstbomen vlogen om nog onbekende reden in brand. De bomen stonden bij een kampvuur en winterse blokhutten. De bomen gingen met nepsneeuw en al in vlammen op.

Carnaval Festival en Vogel Rok gesloten

Volgens omstanders zijn behalve de bomen, ook 2 blokhutten in brand gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. De brand brak uit op het plein bij Carnaval Festival en Vogel Rok. Dit plein blijft komende tijd gesloten voor bezoekers. De attractie Carnaval Festival is gesloten en het plein voor de attractie is afgezet met linten. De attractie Vogelrok was korte tijd gesloten, maar is inmiddels weer open gegaan. Medewerkers zijn begonnen met opruimwerkzaamheden.