Nieuwe attractie Chessington World of Adventures: The Gruffalo River Ride Adventure

Chessington logoChessington World Of Adventures sloot vorig jaar darkride Bubble World. Deze darkride werd opende in 1990 en gaf al 15 miljoen ritjes weg aan 32 miljoen mensen. Een shock voor de vele fans van de attractie. Bubbleworks werd gebouwd in 1990. De attractie opende als Professor Burp’s Bubble Works en was een onderdeel van het Transylvania gebied in het park. De attractie werd ontworpen door John Wardley. John werd ingehuurd om de toenmalige vervallen Chessington Zoo om te toveren tot het park dat het nu is Het Engelse pretpark heeft nu een waardige, nieuwe opvolger bedacht. Klaar voor de eerste beelden van The Gruffalo River Ride Adventure? Here we go!

The Gruffalo River Ride Adventure komt naar Chessington

De vervanger van Bubble Works is The Gruffalo River Ride Adventure. De attractie staat in het teken van de hoofdfiguur uit een gelijknamige boekenreeks. Deze reeks is zeer populair in het Verenigd Koninkrijk. De Gruffalo is een reusachtig wezen, dat een beetje lijkt op een kruising tussen een gigantische trol en een beer. Op zijn kop prijken 2 hoorns en op zijn neus bevindt zich een giftige puist. In de attractie ga je op reis naar een donker woud, waar je op een magische rivier vaart. Tijdens de rit wordt je vergezeld door Mouse, die samen met de bezoekers de magische wereld van de Gruffalo ontdekt. Als alles volgens plan verloopt, opent de nieuwe attractie in maart 2017.

The Gruffalo River Ride Adventure Chessington