Angstaanjagende Halloween Nights in Attractiepark Toverland

ToverlandOok dit jaar zijn er weer 8 avonden van de Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Met meer scarezones, meer angstaanjagende karakters en een unieke zone waar bezoekers geblinddoekt worden. Het belooft een ervaring te worden die de gasten van het park niet snel zullen vergeten! Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober 2016 breekt er een duistere vloek uit over Attractiepark Toverland. Vanaf 19:00 uur tot 23:00 uur wordt het park overgenomen door allerlei angstaanjagende wezens. Deze editie van de Halloween Nights heeft bovendien meer karakters dan ooit. Maar liefst 70 angstaanjagende wezens die maar één taak hebben: alle gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen. Sommige van deze karakters zijn losgebroken en zwerven door het park, ze kunnen overal plotseling opduiken!

Geblinddoekt

Tijdens de Halloween Nights 2016 wordt Toverland opgedeeld in 8 scarezones, met elk een eigen thema, spannende verlichting en muziek. Dit jaar met 4 volledig nieuwe zones. Maar ook de al bekende zones zijn van een angstaanjagende upgrade voorzien. Een unieke scare zone van een ander soort is Whispering Woods. Gasten betreden deze zone geblinddoekt en met een koptelefoon. Via de koptelefoon horen ze geluiden maar door de blinddoek zien ze niets. De duisternis overvalt de bezoeker in dit donkere, onheilspellende woud. Je ziet niets en bent volledig aangewezen op je andere zintuigen. Voelde je nu iemand langs je rennen? Of was het slechts verbeelding? Een unieke scarezone die bezoekers gegarandeerd kippenvel bezorgt. Het spookhuis komt in het conferentiecentrum in het Magic Forest, welke wordt omgebouwd tijdens de Halloween Nights.

Andere nieuwigheden

Whispering Woods is slechts 1 van de nieuwe elementen tijdens de Halloween Nights 2016. Toverland gaat nog 3 andere scarezones inrichten. Fiesta de los Muertos, het Mexicaanse dodenfeest, Black Widows met overleden zwarte weduwes die dwalen op een kerkhof en Frozen Fears. Frozen Fears heeft te maken met een ijzige heerser bij wildwaterbaan Djengu River. Bij elkaar opgeteld worden er tijdens de Halloween Nights van 2016 8 scarezones aangekleed. De Halloween Nights vinden plaats op 21, 22, 23 & 26, 27, 28, 29 en 30 oktober 2016. De activiteiten beginnen om 19.00 uur en je kunt naar binnen voor 25 euro per persoon online of 29 euro per persoon aan de kassa van het pretpark zelf. Wie bang is, wordt aangeraden om de Halloween Toverstaf aan te schaffen. Daarmee kun je, op nagenoeg alle plekken, de enge griezels verjagen.

Toverland Halloween