Halloween 2016 in de Julianatoren

JulianatorenVan 30 september tot en met 30 oktober 2016 is het Halloween in de Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt gedeeltelijk in Halloweensfeer gebracht. Bezoekers kunnen meedoen aan de griezeltocht waarbij zij zowel de griezelgrot als het griezeldoolhof betreden. Nieuw dit seizoen is de griezelcatwalk. Bezoekers kunnen in hun Halloweenoutfit meelopen op deze catwalk. Daarbij maken ze kans op griezelige prijzen. Natuurlijk mag een bezoek aan de Grote Spookshow ook niet ontbreken. In deze 25 minuten durende show wordt iedereen meegenomen in een spannend verhaal, waarbij volop gedanst en gezongen wordt. Uiteraard met de favoriete TV-karakters meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia.

De Grote Spookshow

Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als enge vampieren en zijn al helemaal in de stemming voor Halloween. Ze zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het Halloweenfeest. Maar Jul en Julia hebben wel een heel bijzondere verrassing voor ze in petto. Zing en dans mee met meneer Kaasgaaf Dracula, mevrouw Suikerspin, spook Jul & Heks Julia. De Grote Spookshow is op openingsdagen van vrijdag 30 september t/m zondag 30 oktober 2016 te zien in het Jul & Julia Theater

Griezeltocht

Doe mee met de Griezeltocht en ontdek waar Julia bang voor is. Haalt de aanwijzingen op bij één van de medewerkers op het plein voor de Toren. Je ontcijfert het woord waar Julia bang voor is, door letters te verzamelen bij de griezels in de Griezeltunnel- en in het Doolhof. Doe voorzichtig want het kan een beetje griezelig zijn! Lever na afloop je antwoord in bij het strohuisje. Het plein voor de Toren staat in het teken van Halloween. In de rest van het park kom je geen griezels tegen. Daardoor wordt een bezoek aan de Julianatoren tijdens Halloween zo eng als je zelf wilt.

Win griezelige prijzen

Halloween is een klein beetje griezelig, maar voornamelijk ook erg leuk! Dat is het motto van Halloween in de Julianatoren. Want zoals op de website is te lezen maken bezoekers bij de griezeltocht en de griezelcatwalk kans op mooie prijzen. Zo kun je een te gek schoolreisje, een dagje Julianatoren met de hele familie of een gezinsabonnement winnen. De Griezelcatwalk is op elke openingsdag tijdens Halloween te zien op het plein voor de Toren om 16.00 uur Wil jij meelopen in de show? Meld je hier dan om 15.45 uur aan bij één van de medewerkers van de Julianatoren.

Halloween Julianatoren