Plattegrond en plaats the Clinic Halloween Fright Nights 2016 bekend

Halloween Fright NightsVandaag, op 7 september 2016, is op de website van de Halloween Fright Nights 2016 de plattegrond (download onderaan de pagina) van het evenement gepubliceerd. Het thema van het Halloweenfestijn is dit jaar: no one can hear you. De naam van de nieuwe Haunted House in Walibi Holland is the Clinic. Dit 2 verdiepingen hoge horrorhuis komt op de plaats van de ingang van Club Psyké te staan. Volgens een woordvoerder van het park wordt het een intens enge beleving. Opmerkelijk: voor the Clinic moeten aparte kaarten worden aangeschaft. Een R.I.P. pass is niet voldoende om binnen te komen.

The Clinic

Dit jaar zijn er weer 5 Haunted Houses op de Halloween Fright Nights. Spookhuizen Haunted Holidays, Psychoshock, The Villa en Jefferson Manor blijven op hun oude plek staan. Haunted House The Clinic komt in het voormalige Club Psyké, in het Saloon-gedeelte. Dit gedeelte wordt sinds de zomer van 2016 omgebouwd tot extreem eng gedeelte. Club Psyké, de bioscoop en de saloon zijn sindsdien ook gesloten. Volgens Walibi Holland wordt the Clinic niet zomaar een Haunted House: het wordt een heuse experience. Daar zit ook een nadeel aan. The Clinic is officieel geen spookhuis, daarom zit de toegang niet inbegrepen bij de R.I.P. passen. Aparte tickets voor The Clinic worden binnenkort verkocht via www.frightnights.nl/nl/tickets. De kaarten kosten € 15,- per stuk.

Scarezones

Dit jaar zijn er maar liefst 7 scarezones in het park. Scarezone Things (in het kindergedeelte van het park), Game Over (op het plein bij de Space Shot), Campsite of Carnage (weer op dezelfde plek) en Quarantaine (bij de Robin Hood) blijven bestaan. Opmerkelijk is dat 2 scarezones van vorig jaar, Twisted en Hellfire, zijn samengevoegd tot 1 scarezone Twisted Hellfire (op het pad achter het reuzenrad richting de games bij de Space Shot). Wie meegeteld heeft weet dus dat er 2 nieuwe scarezones komen. 1 naam is nog onbekend (plein voor het reuzenrad), de andere naam is Pirate’s Cove (op het plein bij de Crazy River)

Er is er één jarig

Wie is er jarig? Eddie de Clown! 10 jaar geleden, in 2006, deed hij zijn eerste intrede op de Halloween Fright Nights. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Op welke manier precies weten we nog niet, maar we kunnen vast een grootse show van deze clown verwachten.

Ticketprijzen

Wie naar de Halloween Fright Nights wil, dient ook dit jaar weer vooraf een online ticket te kopen. Tickets aan de kassa worden niet verkocht. Een kaartje voor de Halloween Fright Nights kost dit jaar 37 euro per persoon. Toegang tot 1 Haunted House kost 5,50 euro per persoon. Een bundel voor alle Haunted Houses kost 20 euro per persoon. Losse R.I.P. Tickets zijn dit jaar ook beschikbaar: voor 37,50 euro heb je toegang tot alle Haunted Houses via de Fastlane. Tevens wordt er een R.I.P. Deal aangeboden. Voor 99,95 euro per persoon krijg je een toegangsticket, toegang tot alle 5 de spookhuizen en toegang tot 1,5 uur eten bij het Halloween Buffet. Voor groepen zijn er aparte ticketprijzen beschikbaar, uiteraard afhankelijk van je wensen. Meer informatie vind je op www.frightnights.nl/nl/tickets.

Download de plattegrond

De groene zones (scarezones) zijn vrij toegankelijk, voor de rode zones (spookhuizen) moet apart worden bijbetaald. Download de plattegrond hier gratis.

Plattegrond Halloween Fright Nights 2016

One thought on “Plattegrond en plaats the Clinic Halloween Fright Nights 2016 bekend

Comments are closed.