5 arrestaties na vechtpartij in Tikibad

DuinrellOp zaterdag 27 augustus 2016 vond er in het Tikibad in attractiepark Duinrell een grote vechtpartij plaats. Daarbij zijn 5 mensen gearresteerd een meegenomen naar het politbureau. Dat meldt de politie Haaglanden op sociale media. In de wachtrij bij de kassa zou een groep van circa 15 personen geprobeerd hebben voor te dringen, waarna een andere gast daar iets van zei. Deze gast zou door de voordringende groep geïntimideerd zijn. De beveiliging van het Tikibad heeft de groep mensen verwijderd uit het Tikibad.

Politie

Maar toen was het kwaad nog niet gevlogen. Bij de uitgang van het Tikibad ontstond er amok tussen de weggestuurde groep en de beveiliging van het park. Dit mondde uit in een grote vechtpartij. Toen werd de politie ingeschakeld. De politie hield 4 personen aan voor mishandeling en openlijke geweldpleging. Niet veel later werd nog een 5e persoon aangehouden een meegenomen naar het bureau. Na de vechtpartij mochten er geen nieuwe gasten meer naar binnen in het zwembad. ‘De rij met wachtende mensen werd gecompenseerd en vervolgens naar huis gestuurd.‘ aldus een woordvoerder van het pretpark in Wassenaar. In totaal gingen er 8 politieauto’s ter plaatse. Een aantal beveiligers is lichtgewond geraakt bij de vechtpartij.