Nieuw hypermodern spookhuis tijdens Halloween in Toverland

ToverlandHet Limburgse Attractiepark Toverland komt voor Halloween Nights met een nieuw, hypermodern spookhuis op de proppen. Dat maakte het park bekend op 26 augustus 2016. Het nieuwe spookhuis draagt de naam ‘Whispering Woods’. In het spookhuis is het volledig donker en de bezoekers zijn compleet aangewezen op hun zintuigen. Er wordt namelijk met behulp van 3D-geluidseffecten en met spookattributen gegriezeld. Je bent dankzij de duisternis dus volledig aangewezen op je andere zintuigen zoals geluid en aanraking. Volgens Toverland zorgt dit spookhuis voor een extra dimensie. Het spookhuis komt in het conferentiecentrum in het Magic Forest, welke wordt omgebouwd tijdens de Halloween Nights.

Andere nieuwigheden

Whispering Woods is slechts 1 van de nieuwe elementen tijdens de Halloween Nights 2016. Toverland gaat nog 3 andere scare zones inrichten. Fiesta de los Muertos, het Mexicaanse dodenfeest, Black Widows met overleden zwarte weduwes die dwalen op een kerkhof en Frozen Fears. Frozen Fears heeft iets te maken met een ijzige heerser bij wildwaterbaan Djengu River. Bij elkaar opgeteld worden er tijdens de Halloween Nights van 2016 8 scare zones aangekleed. De Halloween Nights vinden plaats op 21, 22, 23 & 26, 27, 28, 29 en 30 oktober 2016. De activiteiten beginnen om 19.00 uur en je kunt naar binnen voor 25 euro per persoon online of 29 euro per persoon aan de kassa van het pretpark zelf. Wie bang is, wordt aangeraden om de Halloween Toverstaf aan te schaffen. Daarmee kun je, op nagenoeg alle plekken, de enge griezels verjagen.