Toverland zoekt scare actors voor Halloween Nights 2016

Toverland

Heb jij altijd al eens in de huid van een monster willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Of eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij dit angstaanjagende evenement? Pak dan nu je kans! Doe auditie voor een unieke rol als scare actor tijdens de Halloween Nights in Attractiepark Toverland!

Halloween Nights 2016

Op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober 2016 breekt de hel los in Toverland tijdens de Halloween Nights. Er heerst dan een duistere vloek over het park, dat is overgenomen door angstaanjagende figuren. Zij hebben maar één doel: de gasten van Attractiepark Toverland de stuipen op het lijf jagen! Tijdens de Halloween Nights is Toverland opgedeeld in verschillende scare zones, met elk een eigen thema en bijbehorende figuren, spannende verlichting en muziek. Dit jaar zijn er acht Halloweenavonden, het park is dan geopend tot 23:00 uur.

Voorwaarden voor deelname

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je bent beschikbaar op één van de auditie-avonden op13, 14 of 15 september 2016
  • Je bent minimaal 5 van de 8 Halloween Nights beschikbaar, maar met voorkeur voor alle acht de avonden.
  • Meld je zo snel mogelijk aan, want vol=vol!
  • Attractiepark Toverland neemt contact op met de geselecteerden.

Aanmelden kan hier.