20 jaar Studio 100 in Plopsaland de Panne

Plopsaland de PanneOp 20 augustus 2016 viert Studio 100 in aanwezigheid van alle artiesten zijn 20-jarig bestaan in Plopsaland De Panne. Op diezelfde dag vindt een bijzonder evenement plaats in Plopsaland De Panne. Op deze dag viert Studio 100 immers zijn 20e verjaardag en dat doet het in het gezelschap van alle Studio 100-artiesten! Onder andere Hanne, Marthe & Klaasje van K3, Samson & Gert, Kabouter Plop en zijn kaboutervrienden, Piet Piraat en zijn scheepsmaatjes, Mega Mindy, Rick, Olivia en Xavier van ROX, de helden van Nachtwacht, de stoere Ghost Rockers en de prinsessen van Prinsessia zijn van de partij, maar ook recentere televisiehelden zoals Flin & Flo, Robbe & Ellis van Kosmoo en Lolly Lolbroek ontbreken niet op het verjaardagsfeest.

Programma

Bezoekers maken bovendien kans hun favoriete personages persoonlijk te ontmoeten. Tijdens de dag zullen de Studio 100-helden op verschillende plaatsen in het park opduiken. Daarnaast zullen meer dan 40 artiesten, samen met de Studio 100 TV-gezichten, te bewonderen zijn tijdens een nooit eerder geziene show op het Dorpsplein! Later op de dag verzamelen alle artiesten zich in een vrolijke parade die door het hele park trekt. Om de feeststemming tot een hoogtepunt te brengen gaat het DJ-duo 2Empress omstreeks 21:30 uur van start met een opzwepende liveset. De feestnocturne wordt afgesloten met een adembenemend vuurwerkspektakel. Hieronder het programma kort weergegeven.

  • 14:30 20 jaar Studio 100 Show op het Dorpsplein
  • 19:00 – 19:30 Parade met alle Studio 100-artiesten
  • 21:30 – 22:30 DJ-set 2Empress op het Dorpsplein
  • 22:30 Vuurwerk