Bobbejaanland krijgt nieuwe directeur

Bobbejaanland

Roland Kleve, die in 2011 als algemeen directeur van Bobbejaanland aan de slag ging, heeft besloten om het park te verlaten om een nieuwe opportuniteit aan te pakkenHij wordt in zijn functie opgevolgd door Yves Peeters, die sinds 3 jaar financieel directeur is van ’t Plezantste land. Vanuit die positie is hij vertrouwd met alle bedrijfsmatige aspecten van het park en de samenwerking met moederbedrijf Parques Reunidos. Peggy Verelst wordt de rechterhand van Peeters.  De bevoegdheden van Peggy Verelst, nu nog commercieel directeur, worden uitgebreid. Ze zal de nieuwe algemeen directeur bijstaan op vlak van nieuwe investeringen, PR en entertainment. Samen vormen ze een complementair team dat als geen ander vertrouwd is met het reilen en zeilen van Bobbejaanland. Hierdoor is de continuïteit ook meer dan verzekerd. 

Bedankt

Yves Peeters wil zijn voorganger bedanken voor zijn bijdrage aan het succes van Bobbejaanland en veel geluk toewensen voor het vervolg van zijn professionele loopbaan: “Roland Kleve kent de pretparkensector door en door. Zijn beleid is gekenmerkt door een combinatie van zakelijk inzicht en zeer oprechte emotie. De attracties en shows die de afgelopen 5 jaar werden geïntroduceerd, bleken stuk voor stuk waardevolle toevoegingen voor het park. Samen met Peggy Verelst ben ik klaar om op dit elan verder te gaan.”

Bobbejaanland maakt deel uit van de Parques Reunidos Group

Parques Reunidos is een van de meest toonaangevende en snelst groeiende recreatiepark-operators ter wereld. Het portfolio van de Group bestaat uit 56 parken (zowel thema- of amusementsparken als dierenparken, waterparken, marine life parken, familiespeelhallen en kabelbanen). Dankzij de uitbreidingen van de afgelopen jaren positioneerde Parques Reunidos zich als leider in de Spaanse recreatieve sector en werd de groep een referentie op zowel Europees als internationaal niveau. Elk jaar ontvangt de Group 22,2 miljoen bezoekers in 12 landen in Amerika en Europa.