Drayton Manor verwacht 50 miljoenste bezoeker in juni 2016

Drayton ManorHet Engelse attractiepark Drayton Manor, gelegen bij Tamworth, Staffordshire, verwacht binnenkort haar 50 miljoenste bezoeker. De 50 miljoenste gast wordt in de 1e of 2e week van juni 2016 verwacht in Drayton Manor. Hij of zij wordt bij binnenkomst groots onthaald met ballonnen en confetti. Daarnaast ontvangt hij of zij een VIP ticket voor Thomas Land suite in het Drayton Manor Hotel inclusief eten, drinken, een persoonlijk bezoek van ‘de Dikke Controleur’ uit de Thomas-serie, een persoonlijke gids voor een dag, een dag lang fast pass tickets voor elke attractie en vier actiefoto’s naar keuze. Daarnaast krijgt de gelukkige prijswinnaar een gratis jaarkaart voor Drayton Manor én een gratis jaarkaart voor het Drayton Manor Hotel.

Over Drayton Manor

Drayton Manor is geopend op 16 oktober 1949. Het park was toen nog kleiner maar tegenwoordig beslaat het een oppervlakte van 113 hectare. Er staan circa 40 attracties in het park waarvan 5 achtbanen. Er komen ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per jaar over de vloer bij Drayton Manor. Naast het attractiepark is er ook Drayton Manor Zoo, welke het hele jaar door open is. Drayton Manor Zoo opende onlangs een nieuw apenverblijf: Tamarin Trial. In 2011 opende het Drayton Manor Hotel. Hier komen steeds meer bijzondere themakamers bij. Drayton Manor kent een bijzonder themagebied: Thomas Land, een gebied dat opende in 2008 en in 2015 kreeg Thomas Land een grote uitbereiding. Thomas Land wordt op regelmatige basis geopend, terwijl de rest van Drayton Manor gesloten blijft.