1e artiest Out of Control Walibi Holland bekend voor 2016

Walibi Holland

Walibi Holland heeft de 1e naam uit de line-up voor het evenement Out of Control bekendgemaakt. Het evenement vindt op 9 juli 2016 voor de 5e keer plaats. Dit jaar is het feest in een nieuw jasje gestoken, aldus Walibi Holland. Naast bekende dj’s treden er ook bands op en kun je tijdens optredens allerhande activiteiten verwachten. Daarnaast wil Walibi Holland met een DJ-contest nieuw talent de kans geven. Deze contest start over een paar weken.

Ronnie Flex op Out of Control Walibi Holland

Zanger en producer Ronnie Flex is onder andere bekend van nummers als Drank en Drugs Ravotten, Zusje en Zeg dat niet. Ook heeft hij meegedaan aan Expeditie Robinson. Deze 1e bekendmaking is meteen een actie waard. Geïnteresseerden kunnen een Meet en Greet met Ronnie Flex winnen als ze op de eventpagina op Facebook antwoord geven op de volgende vraag: ‘Wat is de echte naam van Ronnie Flex?’ Zondag 15 mei 2016 wordt de 2e naam uit een rij van 9 via Facebook bekendgemaakt.

Op de hoogte blijven van Out of Control 2016

Het feest Out of Control staat volgens Walibi Holland voor een waanzinnige line-up van DJ’s en artiesten. Daarnaast zorgen te attracties, zoals de nieuwe achtbaan Lost Gravity, ervoor dat Walibi Holland dé locatie is voor het begin van de zomer. De hele dag kun je in de rides van Walibi Holland en vanaf 15:00 uur begint Out of Control en kun je dansen op de beats die door de speakers worden geknald. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Like dan Out of Control op Facebook.

Ronnie Flex Out of Control