Walibi Belgium schrapt zomeravonden en allicht ook reuzenrad

Walibi BelgiumGeheel onverwachts keren op de nieuwe openingskalender van Walibi Belgium geen Summer Nocturnes meer terug. De afgelopen jaren waren er in het hoogseizoen enkele zomeravonden met extra entertainment en vuurwerkt. Het park bleef dan langer open dan gewoonlijk, tot elf uur ’s avonds. Nu is dat verleden tijd als we de nieuwe openingskalender moeten geloven. Want in het hoogseizoen sluit het park nu al om zeven uur ’s avonds. Daarmee verdwijnt een jarenlange traditie uit Walibi Belgium.

Meer Halloween

In ruil voor het schrappen van de lange zomeravonden, is op de kalender te zien dat het aantal Halloweenavonden is uitgebreid. Tussen 15 oktober en 6 november 2016 viert het park Halloween. Op vrijdag 28 oktober is er zelfs een speciale ‘Terror Night‘ ingelast, een avond waarop het in het park extra griezelig is. Er zijn voor deze avond wel speciale online tickets nodig om het park binnen te komen.

Vaarwel reuzenrad?

Is Walibi Belgium van plan om, naast de zomeravonden, nog een traditie uit het park te schrappen? Als we de website Interlink moeten geloven wel. Daar wordt het in 1979 door Vekoma gebouwde reuzenrad namelijk te koop aangeboden. In een factsheet .