Sensationele opening vliegattractie Wild Wings op Duinrell

DuinrellOnder grote belangstelling werd op 21 april 2016 de nieuwe vliegattractie Wild Wings op sensationele wijze op Duinrell geopend. Voorafgaand aan de opening van deze attractie vond er een airshow plaats, die nog niet eerder in de Randstad is vertoond.

3 kilometer hoogte

Frank Versteegh, Nederlands bekendste aerobatics vliegenier, oftewel kunstvlieger, presenteerde deze show in zijn functie van ambassadeur van Wild Wings. 4 Wingsuit Skydivers sprongen op ongeveer 3 kilometer hoogte vanuit een helikopter en maakten met een vaart van 200 kilometer duikelingen over elkaar, waarna zij op de grond voor de nieuwe attractie landden. Dit was het startsein voor Roderick en Philip van Zuylen om de eerste officiële ride van de attractie met Frank Versteegh en een aantal jonge gasten van Duinrell aan boord in beweging te zetten.

Over Wild Wings

Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). Gezien de reacties bij de week ervoor gehouden try-outs blijkt de attractie een grote aanwinst voor Duinrell te zijn.