Avonturenpark Hellendoorn opent ‘de Berenboom’

Avonturenpark Hellendoorn 80 jaar

Avonturenpark Hellendoorn verwelkomt zaterdag 23 april 2016 twee nieuwe bewoners. Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella krijgen in het 80-jarige jubileumjaar van het park hun eigen Berenboom in Dreumesland. De 2 beren kunnen nu lekker in het park blijven voor hun welverdiende nachtrust.

De Berenboom

Op zaterdag 23 april 2016 opent Avonturenpark Hellendoorn de nieuw gebouwde Berenboom voor de 2 beren. De Berenboom dient niet alleen als huis voor Baba en Bella, kinderen kunnen het berenstel daar ook ontmoeten. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor de avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!

Baba en Bella

Al sinds 2003 zijn Baba en Bella in het Avonturenpark te vinden om de kinderen te vermaken. Baba en Bella gaan graag op de foto, je ziet ze in en bij de ruim 30 attracties en shows en ze zijn aanwezig tijdens evenementen. Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Zijn avonturierspak draagt hij dan ook het liefste. Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Smakbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

Dreumesland

Dreumesland is een speciaal gebied binnen Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers. Alle attracties in dit gebied zijn geschikt voor kinderen tot 120 cm. Naast het bezoekje aan De Berenboom kunnen kinderen de lucht in met het Avonturenrad, op de rug van een zwaan varen over een vijver in de Zwanenmolen, rijden in een coole vrachtwagen, zelf een vliegtuig besturen, een ritje maken op de rug van een paard of plaatsnemen in de draaimolen.