Winactie: gratis naar de Julianatoren

JulianatorenNog maar heel eventjes en dan openen de Nederlandse attractieparken weer. Om dit te vieren geeft Rocky de Bever komende weken gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor de Julianatoren! De Julianatoren is officieel geopend van 27 maart tot en met 30 oktober 2016. Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen!

Wat is er te doen

Bij goed weer opent het pretpark misschien ook op 25 en 26 maart en 5, 6, 12, 13 november. Dit wordt op de website en via social media bekend gemaakt. Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien hun eigen spectaculaire grote parkshow! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show. Lees hier meer over wat er komend seizoen te beleven is bij de Julianatoren.

Hoe je kunt winnen

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden:

‘Jul en Julia hebben elke doordeweekse ochtend een eigen Tv-serie om 7:20 uur bij RTL Telekids. Maar hoe heten de andere twee hoofdrolspelers in deze serie?’

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagjulianatoren@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens in de e-mail te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 3 april. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.