Julianatoren maakt zich op voor nieuw seizoen

JulianatorenDe Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete Tv-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet! Het park opent de deuren weer op 27 maart, tijd dus om te kijken wat er komend seizoen in het park te beleven valt!

Attracties

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat!

Voor de kleintjes

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Je favoriete Tv-karakters

Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze op vaste tijden in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Elke dag showtime!

Jul en Julia de Muis heten je elke ochtend van harte welkom op het plein voor de Julianatoren. Ook kun je dansles volgen bij Julia en ga je naar de cowboyshow van Jul. Tijdens de weekenden en schoolvakanties zijn je muizenvriendjes te zien hun eigen spectaculaire grote parkshow! Aan het einde van de dag bouwen Jul en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

Evenementen

Komend seizoen zijn er in de Julianatoren de volgende evenementen te beleven:
– Julia’s Verjaardagsweekend, informatie hierover volgt nog.
– Jul’s Verjaardagsweekend, informatie hierover volgt nog.
– De AFAS Sprookjesweken, tijdens de AFAS Sprookjesweken ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren! Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes geven een spetterende show vol dans en muziek.
– Zomeravonden (alle zaterdagen in augustus), informatie hierover volgt nog.
– Dolfje Weerwolfje, Dolfje Weerwolfje kennen we allemaal van de waanzinnig succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. Dolfje is in de Julianatoren te zien in een spannende musical voor het hele gezin.
– Halloween (2-4, 9-11, 16-18 & 19-31 oktober), het is deze herfst een heel klein beetje griezelig in de Julianatoren! Dans en zing mee tijdens alle liedjes van Jul & Julia’s Halloweenshow.

Entreeprijzen

De entreeprijs bedraagt € 22,50 p.p. en online via www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.

Openingstijden 2016

De Julianatoren is officieel geopend van 27 maart tot en met 30 oktober 2016. Bij goed weer opent het pretpark misschien ook op 25 en 26 maart en 5, 6, 12, 13 november. Dit wordt op de website en via social media bekend gemaakt. Op openingsdagen start om 10:20 uur de Swingende Openingsshow met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:30 uur geopend. Gedurende de zomermaanden (exacte data wordt vermeld op de website) is de Julianatoren geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur. De Swingende Openingsshow met Jul en Julia de Muis start dan om 09:20 uur. De parkeerplaatsen, de kassa’s en Jul’s Zelfbedieningsrestaurant zijn vanaf 9:00 uur geopend.

Julianatoren