Primeur: videoclip Mr. Polska op Snapchatkanaal Walibi Holland

Lost GravityVoor het eerst is er in Nederland via Snapchat een videoclip gelanceerd. Walibi Holland heeft de primeur. Op het eigen kanaal van Walibi Holland: Walisnaps, is de videoclip van het nummer Move Up (Lost Gravity) van Mr. Polska voor het eerst te zien, nog voor de clip op YouTube te bekijken is. Deze Snapchat release is onderdeel van de marketingcampagne van Walibi Holland rondom de nieuwe achtbaan Lost Gravity.

Lost Gravity

Op 24 maart opent Walibi Holland haar deuren voor een nieuw seizoen. Na jaren is er een nieuwe achtbaan gebouwd met de naam Lost Gravity. Om deze achtbaan bij de doelgroep onder de aandacht te brengen is er in samenwerking met communicatiebureau YoungWorks een marketingcampagne opgezet. Snapchat is daar een belangrijk onderdeel van. Op dit social mediakanaal, waar een videobericht slechts 24 uur op te bekijken is, bevindt zich een groot deel van de doelgroep. Fans van Walibi die Walisnaps volgen zijn gegarandeerd als eerste op de hoogte van nieuws over de nieuwe achtbaan.

Samenwerking met Mr. Polska

Ander belangrijk onderdeel van de marketingcampagne is de samenwerking met top 40 artiest Mr. Polska. Deze Pools-Nederlandse artiest is bijzonder populair onder de doelgroep teenagers & young adults. Dé doelgroep van Walibi Holland. Al eerder werd de samenwerking met Mr. Polska breed gecommuniceerd. Met nog een week te gaan voor het park en de achtbaan open gaan, zijn zowel het nummer Move Up (Lost Gravity) als de videoclip als eerst op Snapchat naar buiten gebracht. Via het spraakmakende label ‘Nouveau Riche Music’ komt de videoclip eind deze week ook online.