Winactie: gratis naar Attractiepark Toverland

Toverland 15 jaar logoNog maar heel eventjes en dan openen de Nederlandse attractieparken weer. Om dit te vieren geeft Rocky de Bever komende weken gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Attractiepark Toverland! Attractiepark Toverland opent op 19 maart haar deuren voor een nieuw seizoen vol met avonturen voor jong en oud. Dit jaar wordt het extra feestelijk, want Toverland viert haar 15e verjaardag! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen!

Groot evenement

In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest. Het park wordt feestelijk aangekleed en uiteraard viert de parkmascotte ook de verjaardag mee in een speciale editie van haar eigen show. ‘Dit seizoen moet een écht feestje voor onze gasten worden. We hebben voor hen een aantal toverdeals in petto, zoals: wie op zijn of haar verjaardag naar Toverland komt, mag gratis naar binnen. Ook organiseren we in juni een groot evenement voor het goede doel, maar daarover volgt later meer.’ aldus Pieter Huijsmans, hoofd marketing bij Attractiepark Toverland.

Hoe je kunt winnen

Wat moet je doen om te winnen? De volgende prijsvraag beantwoorden:

‘Hoe heet de parkmascotte van Attractiepark Toverland?’

Weet jij het goede antwoord? Mail ons dan het goede antwoord via prijsvraagtoverland@rockydebever.nl en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! Vergeet ook niet je naam en adresgegevens in de e-mail te vermelden zodat wij je de kaarten op kunnen sturen. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 27 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.