IMAscore voorziet Duitse achtbaan Colossos van nieuwe muziek

Logo Heide ParkTer gelegenheid van de 15de verjaardag geeft het Duitse Heide Park haar houten achtbaan Colossos een grote make over. Deze make-over brengt enkele veranderingen met zich mee. Bijvoorbeeld een nieuw logo en veranderingen aan de thematisering van het stationsgebouw. Er wordt momenteel hard doorgewerkt aan Colossos, de hoogste houten achtbaan ter wereld. Er werden heel wat schilderingen aangebracht op en in het stationsgebouw en de schuine wachtrij wordt vervangen door een nieuwe. Bij de make-over werd ook gedacht aan een gloednieuw achtergrond verhaal dat gaat over de mythische wereld van de boommensen. Bij het nieuwe verhaal en thema hoort ook nieuwe muziek, net als de vorige soundtrack wordt deze opnieuw gecreëerd door het Duitse IMAscore.