Winactie: gratis naar Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn 80 jaarNog maar heel eventjes en dan openen de Nederlandse attractieparken weer. Om dit te vieren geeft Rocky de Bever komende weken gratis kaarten weg voor diverse Nederlandse attractieparken! Deze week geven we twee gratis kaarten weg voor Avonturenpark Hellendoorn! Avonturenpark Hellendoorn opent op 27 maart haar deuren voor een nieuw seizoen vol met avonturen voor jong en oud. Dit jaar wordt het extra feestelijk, want het Avonturenpark viert haar 80ste verjaardag! Wat moet je doen om te winnen? Lees gauw verder en kom erachter hoe je deze twee gratis kaarten kan winnen!

Nieuwe attractie

Tijdens het jubileumseizoen kunnen bezoekers, naast de 30 attracties, genieten van een spectaculaire opening, historische hoogtepunten en een nieuwe theatershow van Kareltje & Jasmijn. Bovendien wordt er een nieuwe attractie geopend in Dreumesland, keert de zomerse High Dive Stunt Show terug en kunnen bezoekers griezelen tijdens het welbekende Heksendoorn. Alle informatie over wat er komend seizoen te doen en te beleven is in het park, vind je hier.

Hoe je kunt winnen

Wat moet je doen om te winnen? Je simpelweg abonneren op ons YouTube-kanaal door hier te klikken en wie weet sturen wij jou deze twee vrijkaarten op! De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzenden kan nog tot en met 20 maart. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze andere prijsvragen, reports en nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter of like ons op Facebook.