Nieuw bij Drayton Manor in 2016: Tamarin Trail

Drayton ManorHet Engelse attractiepark Drayton Manor, gelegen bij Tamworth, Staffordshire, is klaar voor het pretparkseizoen van 2015. Op zaterdag 12 maart opent het park de deuren weer voor het publiek. Daarbij opent het park ook een nieuwe attractie in de dierentuin: Tamarin Trail. Lees verder en ontdek alles over deze nieuwe attractie!

Lente

De opening van deze nieuwe dierenattractie staat gepland voor de lente van 2016. Men kan door nieuwe dierenverblijven wandelen en aapjes bekijken. De verschillende soorten tamarinaapjes, kleine klauwaapjes afkomstig uit Latijns-Amerika, zullen vanaf zeer dichtbij te bekijken zijn voor de bezoekers. Er zijn vijf verschillende soorten aapjes te bezichtigen in de verschillende verblijven. De kleine aapjes worden tussen de 175 en de 310 millimeter lang en wegen 225 tot 900 gram.

Tamarin