Attractiepark Toverland viert 15-jarig jubileum

ToverlandDe opening van het nieuwe zomerseizoen vormt het startschot van het vijftienjarig jubileum van Attractiepark Toverland. Vanaf 19 maart begint het feestelijke verjaardagsseizoen, welke het park samen met haar gasten wil gaan vieren.

15 jaar Toverland

Het ambitieuze familiebedrijf kijkt terug op 15 betoverende jaren. Met als hoogtepunten: de opening van de grootste houten achtbaan van de Benelux Troy in 2007 en het betoverende themagebied de Magische Vallei in 2013 waarvoor het themapark meerdere internationale onderscheidingen ontving. Op 19 mei 2001 opende Attractiepark Toverland voor het eerst haar poorten naar een wereld vol magie. Directeur en medeoprichter Caroline Kortooms vertelt hierover: ‘Toen we begonnen met Toverland wisten we al: dit is het begin van iets groots. Nu, na 15 jaar is Toverland groot en zeggen we: het is nog lang niet klaar, we kunnen nog zoveel gelukservaringen creëren… the sky is the limit.

Geluksmomenten creëren

Vorig jaar genoten bijna 700.000 gasten van een dagje uit in het park. Attractiepark Toverland wil geluksmomenten creëren bij elke gast van alle leeftijden. Dit doen ze door de gasten onder te dompelen met onze gethematiseerde attracties, prachtige natuur, het uitgebreide aanbod van eten en drinken en betoverende shows. Maar vooral door onze eigen medewerkers. ‘De echte kracht van Toverland ligt al 15 jaar in de bezieling en het eigenaarschap van onze medewerkers.’ vertelt Caroline Kortooms. Deze mensen maken ook het verschil tijdens onze speciale evenementen. De populariteit van bijvoorbeeld de Midzomeravonden en de Halloween Nights is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dit jaar jubileumjaar pakt Attractiepark Toverland flink uit met acht Midzomeravonden en acht Halloween Nights! Daarnaast organiseert het park een heus OktoVerfeest in de Biergarten van Toverland en sluiten ze het jaar af met een spetterend Oud & Nieuwfeest op 31 december.

Verjaardagsacties

In het park wordt vanaf 19 maart ook volop aandacht geschonken aan het verjaardagsfeest. Het park wordt feestelijk aangekleed en uiteraard viert mascotte Toos Toverhoed ook de  verjaardag mee in een speciale editie van de show Toos Tovershow. ‘Dit seizoen moet een écht feestje voor onze gasten worden. We hebben voor hen een aantal toverdeals in petto, zoals: wie op zijn of haar verjaardag naar Toverland komt, mag gratis naar binnen. Ook organiseren we in juni een groot evenement voor het goede doel, maar daarover volgt later meer.’ aldus Pieter Huijsmans, hoofd marketing bij Attractiepark Toverland.

Toverland